|
|
Makelaar Groningen

Makelaar Groningen

Bij het verkopen of aankopen van een woning komt veel kijken. Het is een belangrijke beslissing in het leven van zowel de koper als de verkoper. Daarom schakelt u het best de hulp in van een ervaren partner. Bent u op zoek naar een makelaar in Groningen? Lagro | Ebens is het eerste makelaarskantoor dat zich in deze prachtige stad vestigde en zit al zó lang in het vak dat u verzekerd bent van de beste hulp die er te vinden is. De makelaardij omvat vele aspecten en één daarvan is de taxatie.

Huis taxeren

Wanneer u een woning gaat kopen, krijgt u er zeker mee te maken: de taxatie. Deze is van belang voor het verkrijgen van de hypotheek. Tijdens de taxatie wordt het huis beoordeeld op verschillende basispunten, zoals het aantal vierkante meters en de staat van de woning. De taxateur stelt vervolgens een rapport op dat aan alle eisen voldoet, ook aan eventuele specifieke eisen van de hypotheekverstrekker. Een goede taxateur onderscheidt zich daarnaast door uitstekende kennis over de lokale huizenmarkt, want locatie en lokale factoren zijn ook van invloed op de waarde van een woning.

Als een spin die al zó lang in zijn Groningse ‘makelaarsweb’ zit, is Lagro | Ebens natuurlijk de taxateur met de meeste kennis over de lokale woningmarkt én over wat de banken en hypotheekverstrekkers over het algemeen eisen. Kortom, Lagro | Ebens is de beste om een huis te taxeren in Groningen en de meest logische keuze wanneer u een woning gaat kopen.

Contact opnemen met Lagro Ebens

Maak een afspraak

Bij 'versturen' gaat u akkoord met de verwerking van persoonsgegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.