|
|
Medewerkers

Medewerkers

Locatie Lagro Ebens

Harriëtte Venema

NVM makelaar / NRVT taxateur

Als ‘Bedumse’ voel ik me zowel zakelijk als privé als een vis in het water in de stad Groningen. Vandaar dat ik daar ook al jaren werkzaam ben als makelaar. Inmiddels zit ik helemaal op mijn plek bij Lagro Ebens, want meer ‘in de stad’ dan op ons kantoor aan de Oude Ebbingestraat 91 kan bijna niet… De diversiteit van mijn werkzaamheden vergroten de rest van mijn werkplezier. Immers, ik mag en kan vanuit ons kantoor niet alleen op het gebied van aan- en verkoop actief zijn. Ook taxeer ik veel woningen in en om ‘mijn’ stad Groningen. Aangezien ik privé graag aan sport – waaronder hardlopen – doe, zit ik bij Lagro Ebens ook helemaal op mijn plek. Vanuit het kantoor wordt namelijk aan veel loopevenementen meegedaan. Extra leuk vind ik het dan ook dat ik namens ons kantoor hoofdsponsor van de Lagro Ebens Nacht van Groningen mocht worden.

Verder lezen

Arjan Jalving

Taxateur - Rentmeester

Aangenaam, Arjan Jalving. Sinds 2019 mede eigenaar van Lagro Ebens makelaars & taxateurs. Met name met die laatste discipline houd ik me dagelijks bezig binnen ons kantoor. Door mijn achtergrond als Rentmeester mag ik niet alleen uw woning taxeren. Ik ben namelijk ook bevoegd om agrarische bedrijven – dus ook grote woonboerderijen – te verkopen en te taxeren. Iets wat haar oorsprong ook heeft door mijn agrarische achtergrond. Daarnaast behoren taxaties in verband met Onteigening of bijvoorbeeld Planschade tot mijn expertise. Kortom, moet u om reden dan ook de waarde van uw onroerend goed weten? Neem contact op met ons kantoor en ik help u graag verder!

Verder lezen

Iris IJkema

Commercieel Binnendienst Medewerker

Graag stel ik mij aan u voor! Ik ben Iris IJkema en werk vanaf 2017 voor Brandsma De Jong makelaars & taxateurs. Na mijn opleiding als secretaresse ben ik een jaar in het buitenland werkzaam geweest in de horeca. Bij terugkomst heb ik mijn plek gevonden in de makelaardij. Ik ben begonnen op onze kantoren in Uithuizen en Delfzijl.

Na de overname van Lagro Ebens makelaars & taxateurs door Brandsma De Jong ben ik in mei 2019 verhuisd naar ons kantoor in de binnenstad van Groningen. Ik ben opgegroeid in een dorp. Uithuizen en Delfzijl pasten mij daarom goed. Maar het stadse sprak mij al snel aan. Vlot schakelen en creatief oplossen in combinatie met het gemoedelijke van een dorp sluiten goed aan bij mijn karakter.

Ik werk in de binnendienst als ondersteuning van de makelaars en taxateurs. Wanneer u contact met ons opneemt is er een grote kans dat u mij spreekt. Ik help u graag op weg met een afspraak of geef u informatie over ons woningaanbod en onze dienstverlening.

Verder lezen

Dini Hof-Kamps

Beëdigd NVM makelaar RMT

Dini Hof – Kamps is mijn naam en mijn motto: bij elke levensfase past het perfecte huis. Een aantal jaren geleden zijn wij verhuisd van een modern huis in de Piccardthof naar een verbouwde school in het Noorderplantsoen.  Met veel plezier begeleid ik al 25 jaar mensen bij hun zoektocht naar een nieuw thuis, want een huis is meer dan wonen alleen…. Naast deze passie ben ik al jaren bestuurlijk actief in onze beroepsvereniging de NVM. In het verleden als voorzitter van de afdeling en als Ledenraadslid. Dit verruimt je blik, je netwerk en vergroot je persoonlijke ontwikkeling.

Verder lezen

Sjirk de Jong

NVM makelaar / NRVT taxateur
Mijn naam is Sjirk de Jong, gecertificeerd makelaar / taxateur binnen ons kantoor en sinds 2010 kantooreigenaar. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik ook bestuurlijk actief binnen de NVM Afdeling Groningen. Zo kunt u mij als persvoorlichter en voorzitter ’tegenkomen’ in de – lokale – media. Deze bestuurswerkzaamheden verrijken niet alleen mijn vakkennis, ook op persoonlijk vlak is het zeer leerzaam en geeft het me veel voldoening! Ik kan iedereen dan ook aanbevelen naast zijn dagelijkse werkzaamheden op één of andere wijze bestuurlijk of maatschappelijk actief te zijn. Los van het feit dat je er nooit minder van kan worden, kan je daarmee voor een ander misschien juist wel heel veel betekenen…
Verder lezen

Contact opnemen met Lagro Ebens

Maak een afspraak

Bij 'versturen' gaat u akkoord met de verwerking van persoonsgegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.