|
|
Verhuur Groningen

Verhuur Groningen

Besluiten om uw huis te verhuren is niet altijd gemakkelijk. Vaak gaan er emoties mee gepaard, omdat uw huis immers voor u veel betekent. Op zo’n moment is het slim een expert in te schakelen die met beide benen op de grond blijft staan en uw wensen niet uit het oog verliest. Bij Lagro | Ebens vindt u die expert.

Oriënterend gesprek

Wanneer u overweegt uw woning te verhuren, komt er heel veel op u af. Daarom komen wij vooraf geheel vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden eens rustig op een rij te zetten. Zo weet u vooraf precies wat u van ons en het verhuurtraject mag verwachten.

 

Voorbereidingen

Heeft u besloten uw woning via de bemiddeling van Lagro | Ebens te verhuren, dan laten we eerst foto’s maken. Samen met u bepalen wij vervolgens de complete informatievoorziening, waarmee uw woning het beste onder de aandacht van potentiële huurders kan worden gebracht.

 

Aanmelding

Om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen, wordt het aangemeld in het zogenoemde uitwisselingssysteem van de NVM. Alle NVM makelaarskantoren in de stad en het ommeland worden hiermee op de hoogte gebracht en informatie over de woning wordt dan gezonden naar ingeschreven zoekers. Zo komt het direct onder de aandacht van serieuze huurzoekenden. In het huidige digitale tijdperk is internet uiteraard een prachtige ‘etalage’. Daarom wordt uw woning op internet zo aantrekkelijk mogelijk, wereldwijd en met meerdere kleurenfoto’s getoond. De informatie staat zowel op de internetpagina van Lagro | Ebens, onze Social Media als op de site van de NVM (www.funda.nl). Funda biedt daarbij nog vele mogelijkheden om juist uw woning extra onder de aandacht te brengen. Uiteraard kunnen wij u hierover meer informatie verstrekken.

Bezichtigingen

Alle inspanningen uit de voorbereidende fase zullen resulteren in bezichtigingen met potentiële huurders van uw woning. Uiteraard worden deze bezichtigingen door Lagro | Ebens op professionele wijze begeleidt. Het kan voorkomen dat u rechtstreeks benaderd wordt door een geïnteresseerde. Dan is het zinvol hem of haar naar ons kantoor door te verwijzen. Niet alleen hebben wij alle benodigde informatie, we werken immers voor u. Uiteraard houden we u steeds op de hoogte van de contacten met potentiële huurders. U hoeft voor een bezichtiging overigens niet thuis te blijven, wel is het verstandig uw huis er zo goed mogelijk uit te laten zien.

Contact opnemen met Lagro Ebens

Maak een afspraak

Bij 'versturen' gaat u akkoord met de verwerking van persoonsgegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.