|
|
Verkoopmakelaar Groningen

Verkoopmakelaar Groningen

Het verkopen van uw huis geeft u niet zomaar uit handen. Daarvoor schakelt u het liefst de beste verkoopmakelaar van Groningen voor in. Een kantoor met historie en een glansrijke reputatie. Lagro | Ebens is het eerste makelaarskantoor dat zich in de stad vestigde en heeft daardoor de meest ervaren verkoopmakelaars van Groningen!

Huis verkopen met Lagro | Ebens

Een huis te koop zetten kunt u doen vanwege verschillende redenen. Wat die reden ook is, maakt eigenlijk niet uit; u wil in ieder geval dat het hele proces zo vlot mogelijk verloopt én natuurlijk dat u er een zo goed mogelijk prijs voor krijgt. Wanneer u uw huis verkoopt met Lagro | Ebens, dan bent u daar in ieder geval zeker van!

De historische stad Groningen is één van de drie populairste steden van Nederland. Als studentenstad bij uitstek heeft het een jong hart en als woonstad scoort Groningen ook erg hoog. De vraag naar woningen is er daardoor veel groter dan het aanbod. Wilt u uw huis verkopen in Groningen, dan werkt dat in uw voordeel. Toch is het goed om daar wél een ervaren partner voor in te huren. Het is dan ook een logische keuze om uw huis te verkopen met met Lagro | Ebens. Wist u dat het makelaarskantoor zich al ruim anderhalve eeuw geleden in de stad vestigde? Het heeft dus heel wat jaartjes ervaring en weet precies wat er moet gebeuren om uw huis zo snel en goed mogelijk te verkopen.

 

Wat doet een verkoopmakelaar?

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van professionele hulp bij de verkoop en wat doet een verkoopmakelaar eigenlijk? Een verkoopmakelaar neemt u, om te beginnen, alle werkzaamheden uit handen, van het goed in de markt zetten van de woning tot de uiteindelijke sleuteloverdracht en alles daar tussenin. Dat op zich is al heel fijn, want u hoeft niets meer uit te zoeken en te regelen.

Het eerste belangrijke punt is om uw huis goed in de markt te brengen. Dat begint al met advies over het opruimen en opknappen van de woning en het maken van foto’s door een professionele fotograaf. Vervolgens zal uw woning dan op een effectieve manier worden gepromoot.

Wat doet een verkoopmakelaar nog meer? Ook het papierwerk en een verkoop tot stand brengen die aan alle regels voldoet, behoort tot de werkzaamheden van uw verkoopmakelaar. Het koopcontract moet uw belangen goed beschermen en voldoen aan alle regels en formaliteiten die bij huizenverkoop komen kijken. Door een goede makelaar in de hand te nemen, hoeft u daar geen zorgen over te hebben en wordt uw huis sneller verkocht. De voordelen van een verkoopmakelaar zijn dus dat het u spanning, tijd én geld scheelt!

Wat kost een verkoopmakelaar in Groningen?

De kans is heel groot dat u de kosten van de verkoopmakelaar bij verkoop van uw huis helemaal terugverdient, door het hogere verkoopbedrag wat u krijgt. Hij (of zij) weet uw huis beter in de markt te zetten en beter te onderhandelen dan dat u zelf waarschijnlijk zou kunnen.

De hogere prijs die de makelaar weet te bedingen, is op het moment een stuk hoger dan het percentage van de koopsom dat hij als tarief rekent en daarmee heeft u de kosten er dus altijd uit. Daarnaast is het berekenen van opstartkosten gebruikelijk. Dat is een vergoeding voor de kosten die de verkoopmakelaar maakt zolang uw woning te koop staat. Zo zal de makelaar altijd gecompenseerd worden voor gemaakte kosten, ook in het geval u mocht besluiten, om welke reden ook, uw woning toch niet te willen verkopen.

Wanneer u het hele plaatje bekijkt, zijn de kosten van uw verkoopmakelaar de investering dubbel en dwars waard. Want uiteindelijk houdt u niet alleen meer over aan uw woning, het hele verkoopproces gaat precies zoals het hoort en kost u geen moeite, tijd en stress. Dat is onbetaalbaar!

Contact opnemen met Lagro Ebens

Maak een afspraak

Bij 'versturen' gaat u akkoord met de verwerking van persoonsgegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.