|
Professionele presentatie

Professionele presentatie

Professionele woningpresentatie 
De tijd dat een woning uitsluitend in de krant of in de plaatselijke courant te koop aangeboden werd is al even verleden tijd. Lagro | Ebens plaatst al haar woningen op de eigen – eigentijdse – website, maar uiteraard ook op Funda. Om te komen tot een professionele woningpresentatie zijn er tal van instrumenten die te gebruiken zijn.

Foto’s

Een eerste indruk maak je maar één keer, en zo is dat ook met het presenteren van een te koop aangeboden woning. Goede foto’s zijn zodoende een must voor elke woningpresentatie op Funda, social media of de eigen website. Dit is dan ook de reden dat wij samenwerken met professionele woningfotografen. Zij zorgen voor een set mooie, overzichtelijke en haarscherpe foto’s die wij gebruiken voor het aanbieden van jouw woning!

 

360 graden beelden

Goede foto’s zijn, zoals hiervoor genoemd, een must. Echter zijn foto’s statische 2d beelden waaruit je lang niet altijd de sfeer of het gevoel van een huis kunt proeven of voelen. Zodoende heeft Lagro | Ebens besloten ook 360 graden foto’s aan te bieden aan haar klanten. Dergelijke foto’s worden met een speciale camera gemaakt en voorzien in een beeld dat voor de kijker 360 graden te draaien is. Zodoende krijgt een potentiele koper van jouw woning een helder beeld!

 

Videotour

Een woningpresentatie met foto’s en 360 graden beelden is natuurlijk al behoorlijk professioneel. Echter werkt Lagro | Ebens ook samen met professionele mensen om zo een videopresentatie van uw woning te verzorgen. Deze videopresentaties zijn niet alleen leuk om te bekijken, maar ook opvallend én informatief. Het doel is om een snelle en accurate indruk te geven van uw woning.

Meetrapport

Om geïnteresseerden in onroerend goed een helder beeld te geven van de maatvoering van een woning is uniformiteit noodzakelijk. Hiervoor laten wij een gecertificeerd bedrijf een – volgens de NEN2580 norm goedgekeurde – meetrapport maken van uw woning. Zo zorgen we voor een transparante presentatie voor wat betreft woonoppervlakte en inhoud en voorkomen we verassingen achteraf!

 

Woningbrochure

Ondanks het feit dat we als maatschappij in een digitale stroomversnelling zijn geraakt en veel zaken via internet en telefoon geregeld worden, merken we dat de behoefte aan iets tastbaars blijft. Zodoende maken wij voor iedere woning die wij mogen verkopen nog altijd een hard-copy woningbrochure met daarin de foto’s, aanbiedingstekst en alle relevante informatie over de betreffende woning. Deze brochure krijgt iedere kijker van ons mee naar huis zodat hij of zij alles nog eens rustig na kan lezen!

 

Artist impressions

Soms gebeurt het dat Lagro | Ebens een woning aanbiedt met meer potentie dan de foto’s, 360 graden beelden en videotour bij elkaar kunnen verbeelden. Om toch te komen tot een professionele woningpresentatie waarbij het maximale potentieel goed wordt verbeeld werken we soms met Artist Impressions. Met deze tool geeft een professioneel bureau een digitale make-over aan uw woning op basis van plattegronden en foto’s van de bestaande situatie. Zo zien potentiele kopers welke mogelijkheden uw woning allemaal biedt!

Contact opnemen met Lagro Ebens

Maak een afspraak

Bij 'versturen' gaat u akkoord met de verwerking van persoonsgegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.