|
|
Hypotheken Groningen

Hypotheken Groningen

Een hypotheek, een belangrijke financiële beslissing

Na de overname van het kantoor is de makelaardij afgescheiden van de hypotheken- en verzekeringentak. De worden eveneens vanuit dezelfde locatie aan de Oude Ebbingestraat 91 – voortgezet door Huis & Hypotheek Groningen en Schonewille & Ter Harkel Verzekeringen. Ook binnen deze bedrijven is het bestaande personeel gebleven, waardoor uw contactpersonen ongewijzigd zijn. Lagro | Ebens makelaars & taxateurs zal ook in de toekomst nauw blijven samenwerken met Huis & Hypotheek en Schonewille & Ter Harkel Verzekeringen, waardoor vaste klanten nog steeds op één adres terecht kunnen voor deskundig advies.

Hypotheek

Advies over een hypotheek kan verschillende aanleidingen hebben, maar zeker bij de aankoop van een nieuwe woning is degelijk en betrouwbaar advies van groot belang. Dient u de voorwaarden van uw oude hypotheek ‘mee te verhuizen’ of juist niet? Wat kunt u doen met eventuele overwaarde? Zo zijn er veel aspecten waarmee rekening gehouden moet worden om voor u de beste hypotheek af te
kunnen sluiten. Hiervoor bent u bij de onafhankelijke adviseurs van Huis & Hypotheek dan ook aan het juiste adres!

Verzekeringen

Als de financiering en aankoop van uw nieuwe woning is gerealiseerd moet er ook gedacht worden aan de benodigde verzekeringen. In de eerste plaats natuurlijk de verplichte opstalverzekering, maar ook uw inboedel zal tegen de juiste waarde verzekert moeten worden.

Niet alleen op het gebied van de zogenaamde woonverzekeringen bent u bij Schonewille & Ter Harkel Verzekeringen aan het juiste adres. Hun adviseurs kunnen ook op het gebied van de overige schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen etc. uitstekend en bovenal onafhankelijk adviseren.

Ga naar www.huis-hypotheek.nl of www.schonewille-terharkel.nl voor meer informatie of loop gewoon eens bij ons binnen aan de Oude Ebbingestraat 91 te Groningen. Samen bekijken wij graag hoe uw woonwens werkelijkheid wordt!

Wij willen u graag vrijblijvend informeren over uw mogelijkheden, via het contactformulier kunnen wij u verder helpen.

Contact opnemen met Lagro Ebens

Maak een afspraak

Bij 'versturen' gaat u akkoord met de verwerking van persoonsgegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.