|
|
Online Actief

Online Actief

Als oudste kantoor van de provincie Groningen kan je niet blijven hangen in vervlogen tijden… Om bijna 150 jaar actief te zijn op de stad Groninger woningmarkt moet je als kantoor wel met je tijd meegaan.

Lagro | Ebens plaatst daarom al haar woningen op de eigen – eigentijdse – website, maar uiteraard ook op Funda. Daarbij is elke verkoopopdracht maatwerk voor ons kantoor, waarbij we u graag adviseren over de verschillende presentatiemogelijkheden die we hierin te bieden hebben.

‘Anno nu’ speelt Social Media een grote rol binnen de maatschappij. Lagro | Ebens is daarom ook hierin zeer actief, waarbij de nieuwste media worden ingezet om onze diensten – maar ook uw onroerend goed – aan te bieden. Zo zullen onze makelaars bij een verkoop- of verhuuropdracht ook de inzet van Social Media meenemen in de presentatie, waarbij legio mogelijkheden zijn die we graag met u bespreken.

Naast de nieuwste media worden de meer traditionele media uiteraard ook niet uit het spreekwoordelijke ‘oog verloren’. Zo worden alle aangeboden woningen – indien door u gewenst – voorzien van een tuinbord of 3D-poster aan het raam. Ook fysieke advertenties behoren uiteraard tot de mogelijkheden, waarbij Lagro | Ebens een faciliterende rol namens u zal vervullen bij de opmaak en plaatsing ervan.

Kortom, Lagro | Ebens is ook na bijna 150 jaar nog volledig ‘bij de tijd’…

Lagro | Ebens is actief op social media! We vinden he t belangrijk om up-to-date te zijn in de manieren waarop we met u communiceren. Omdat we zien dat onze klanten online te vinden zijn, vinden we het ontzettend leuk om op reguliere basis op die manier contact met ze te hebben. Daarom posten we zaken als; nieuw aanbod, verrichte opdrachten, nieuws over de (lokale) huizenmarkt en allerhande zaken die bij ons spelen op kantoor op Facebook, Instagram en LinkedIn. Volg jij ons al?

Facebook

Het platform waar wij de eerste beelden van nieuw aan te melden woningen met u delen. Vaak al een paar dagen voordat ons nieuwe aanbod op Funda komt. Zodra iets online staat op onze website, kan je dit gelijk zien op onze Facebook-pagina. Maar we houden je op dit platform ook graag op de hoogte over bijvoorbeeld lokaal nieuws en relevant nieuws voor woningeigenaren.

 

Instagram

Zoals veel andere bedrijven de laatste jaren hebben wij ook Instagram ontdekt als platform waarop we op een leuke en spontane wijze het contact met onze klanten kunnen onderhouden. Hier proberen we u up-to-date te houden over alles wat er bij Lagro | Ebens gaande is. Zo leer je ons kantoor en onze medewerkers ook goed kennen!

 

LinkedIn

LinkedIn gebruiken we om te zorgen dat we geen nieuws missen en om onszelf up-to-date te houden met betrekking tot alles wat met de woningmarkt en makelaardij te maken heeft. Al onze medewerkers zijn te vinden op LinkedIn en maken graag een connectie met u!

 

WhatsApp

Natuurlijk kunt u ons altijd bellen voor vrijblijvend advies of het maken van een afspraak maar onze makelaars zijn ook ontzettend goed te bereiken via WhatsApp. Stel je vraag aan Soraya op 06-21384014 of aan Dini op 06-51135375

Contact opnemen met Lagro Ebens

Maak een afspraak

Bij 'versturen' gaat u akkoord met de verwerking van persoonsgegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.